Инстаграм jomcantik

Effatihah Beauty SLIMRICH.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹.KELEBIHAN :🍒 Turun 3
0
SLIMRICH . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . KELEBIHAN : 🍒 Turun 3-5 kg dalam 10 hari 🍒 Membuang toksin dengan cepat 🍒 Mengempiskan perut 🍒100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan 🍒 Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan 🍒 Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. 🍒 Badan lebih bertenaga 🍒 Tidur yang lebih nyenyak . CARA PENGAMBILAN : . 🍒 Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan, mesti waktu perut kosong. 🍒 ELAKKAN kafein seperti kopi, teh, milo, coklat dan juga susu untuk kesan terbaik. Kalau teringin sangat nak minum 3 jam BEFORE atau 7 jam AFTER consume SlimRich. 🍒 Banyakkan minum air suam at least 3 liter sehari . WASAP : 🌷🌷🌷🌷🌷 . http://effatihah1.wasap.my/60129399009 . . LOKASI KEDAI : 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Yg-13, Blok F Jalan plumbum y7/y , Pusat Komersial Sekyen 7 40000 Shah Alam, Selangor . . #slimrich #slimrichori #slimrichubatkurus #slimrihmurah #slimrichborong #slimrichretails #slimrichshahalam #slimrichslim #chocofit #cocos #slim #kurus #effatihah #kosmetikmurah #kedaikosmetikshahalam #produkviral #kurussebelumraya #jomcantik Смотреть полностью
Effatihah Official BEAUTY SECRET SHALICIOUS.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹.KELEBIHA
0
BEAUTY SECRET SHALICIOUS . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . KELEBIHAN : . 🍒Mencerahkan tona kulit 🍒Mengurangkana whitehead & blackhead 🍒Menjadikan kulit wajah dan badan lebih putih sekata seluruh badan 🍒 Membaikpulih sel-sel kulit 🍒Menghalang pembentukan jerawat & merawat masalah jerawat yang serius 🍒Membantu menghilangkan parut 🍒Melambatkan proses penuaan & kulit berkedut 🍒 Mengecilkan liang-liang roma 🍒Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan 🍒Memperbaiki tekstur kulit kasar 🍒Merawat lingkaran bawah mata 🍒Menghalang kemunculan jeragat 🍒 Mengembalikan keanjalan kulit 🍒Badan lebih cergas 🍒 Kulit kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan putih melepak 🍒Sesuai untuk lelaki & perempuan . CARA PENGAMBILAN : . 🍒Ambil 1 Sudu, 2 kali sehari 🍒Kemam diatas lidah & telan . WASAP : 🌷🌷🌷🌷🌷 . http://effatihah1.wasap.my/60129399009 . . LOKASI KEDAI : 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Yg-13, Blok F Jalan plumbum y7/y , Pusat Komersial Sekyen 7 40000 Shah Alam, Selangor . . #beautysecret #suplimentputih #gebugebas #beautysecretori #beautysecrethq #beautysecretmurah #beautysecretborong #beautysecretretails #beautysecretshahalam #effatihah #kedaijamu #shahalam #seksyen7 #kosmetikmurah #produkviral #selangor #jomcantik #produkkecantikan Смотреть полностью
SELIM MELIM & FREE LOKET EMAS 🤔🤔
1
🤔🤔
JOM KURUS DENGAN JUZFIT 🔥 Hi Everyone! ❄️☃️❄️Bestnya kalau dpt minum fiber shot sej
0
Hi Everyone! ❄️☃️❄️ Bestnya kalau dpt minum fiber shot sejuk-sejuk dlm cuaca panas ni kan? 😋 Sis nak bagitau fiber shot ni travel friendly..Tak perlu nak bancuh, just bukak dan sedut. On the go sangat kan! 😍 Siapa beli 1 botol fiber shot akan dpt free trial pack 😍 . 1 botol (20 sachets)+ trial pack (5sachets) TOTAL 25 SACHETS 😱 . . ✅FREE GIFT✅ WHATSAPP saya untuk order 013-3415668 📲 respon sepantas kilat❗️ _ . #juzfit #fibershot #juzfitfibershot #daretobefit #aamyrarosli #amyrarosli #amyramar #aqeefanaqi #nur #nur2 #everyonecankurus #kurus #tipskurus #jomkurus #jomcantik #produkkecantikan #produkkurus #produkurus #suplementkulit #supplementkulit #supplementkurus #suplementkurus #ubatkurus #lotionkurus #losyenkurus #gym #ajimaura #cikguseo #bazaarpaknil Смотреть полностью
KURUS.PANTAS.MURAH Siapa kata SUSAH ?Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ?#KlubnaLaleh da
0
Siapa kata SUSAH ? Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ? #KlubnaLaleh dah lama menapak di pasaran . Cuma tengah tunggu nak menapak di hati awak pulak 😅 Siyes, tak susah pun nak loss weight . Kalau kejap amal, kejap tak .....lemak pun konfiuss . Ehh ko nak bakar aku ke tak ni? 😂 Kalau serius nak buang LEMAK DEGIL , jom sembang dari hati ke kidney dengan Kak Shila Free gift menarik ni Nak bagi hari ni jer tau ,cepatt 0125976530 #jomcantik #kopikurus #klubnalaleh #klubnalalehputrajaya #teamkaktila #leaderteamkaktila #marketingpercuma #dreamtorich Смотреть полностью
klubnalaleh.official Siapa kata SUSAH ?Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ?#KlubnaLaleh da
0
Siapa kata SUSAH ? Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ? #KlubnaLaleh dah lama menapak di pasaran . Cuma tengah tunggu nak menapak di hati awak pulak 😅 Siyes, tak susah pun nak loss weight . Kalau kejap amal, kejap tak .....lemak pun konfiuss . Ehh ko nak bakar aku ke tak ni? 😂 Kalau serius nak buang LEMAK DEGIL , jom sembang dari hati ke kidney dengan Kak Shila Free gift menarik ni Nak bagi hari ni jer tau ,cepatt 0125976530 #jomcantik #kopikurus #klubnalaleh #klubnalalehputrajaya #teamkaktila #leaderteamkaktila #marketingpercuma #dreamtorich Смотреть полностью
KOPI KURUS,SLIM, FIT Siapa kata SUSAH ?Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ?#KlubnaLaleh da
0
Siapa kata SUSAH ? Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ? #KlubnaLaleh dah lama menapak di pasaran . Cuma tengah tunggu nak menapak di hati awak pulak 😅 Siyes, tak susah pun nak loss weight . Kalau kejap amal, kejap tak .....lemak pun konfiuss . Ehh ko nak bakar aku ke tak ni? 😂 Kalau serius nak buang LEMAK DEGIL , jom sembang dari hati ke kidney dengan Kak Shila Free gift menarik ni Nak bagi hari ni jer tau ,cepatt 0125976530 #jomcantik #kopikurus #klubnalaleh #klubnalalehputrajaya #teamkaktila #leaderteamkaktila #marketingpercuma #dreamtorich Смотреть полностью
KLUBNA LALEH.KOPI KURUS.SLIM. Siapa kata SUSAH ?Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ?#KlubnaLaleh da
0
Siapa kata SUSAH ? Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ? #KlubnaLaleh dah lama menapak di pasaran . Cuma tengah tunggu nak menapak di hati awak pulak 😅 Siyes, tak susah pun nak loss weight . Kalau kejap amal, kejap tak .....lemak pun konfiuss . Ehh ko nak bakar aku ke tak ni? 😂 Kalau serius nak buang LEMAK DEGIL , jom sembang dari hati ke kidney dengan Kak Shila Free gift menarik ni Nak bagi hari ni jer tau ,cepatt 0125976530 #jomcantik #kopikurus #klubnalaleh #klubnalalehputrajaya #teamkaktila #leaderteamkaktila #marketingpercuma #dreamtorich Смотреть полностью
JOM KURUS DENGAN JUZFIT 🔥 Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ?.WAJIB WAJIB WAJIB consume
1
Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ? . WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot 💕💕💕 . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio Asha tu 😉 COD & Postage available ❤️ . WhatsApp ✅ +6013-3415668 . . ✅FREE GIFT✅ WHATSAPP saya untuk order 013-3415668 📲 respon sepantas kilat❗️ _ . #juzfit #fibershot #juzfitfibershot #daretobefit #aamyrarosli #amyrarosli #amyramar #aqeefanaqi #nur #nur2 #everyonecankurus #kurus #tipskurus #jomkurus #jomcantik #produkkecantikan #produkkurus #produkurus #suplementkulit #supplementkulit #supplementkurus #suplementkurus #ubatkurus #lotionkurus #losyenkurus #gym #ajimaura #cikguseo #bazaarpaknil Смотреть полностью
klubnalaleh.official Siapa kata SUSAH ?Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ?#KlubnaLaleh da
Colmar Tropicale, Bukit Tinggi.
0
Siapa kata SUSAH ? Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ? #KlubnaLaleh dah lama menapak di pasaran . Cuma tengah tunggu nak menapak di hati awak pulak 😅 Siyes, tak susah pun nak loss weight . Kalau kejap amal, kejap tak .....lemak pun konfiuss . Ehh ko nak bakar aku ke tak ni? 😂 Kalau serius nak buang LEMAK DEGIL , jom sembang dari hati ke kidney dengan Kak Shila Free gift menarik ni Nak bagi hari ni jer tau ,cepatt 0125976530 #jomcantik #kopikurus #klubnalaleh #klubnalalehputrajaya #teamkaktila #leaderteamkaktila #marketingpercuma #dreamtorich Смотреть полностью
KOPI KURUS,SLIM, FIT Siapa kata SUSAH ?Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ?#KlubnaLaleh da
Colmar Tropicale, Bukit Tinggi.
0
Siapa kata SUSAH ? Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ? #KlubnaLaleh dah lama menapak di pasaran . Cuma tengah tunggu nak menapak di hati awak pulak 😅 Siyes, tak susah pun nak loss weight . Kalau kejap amal, kejap tak .....lemak pun konfiuss . Ehh ko nak bakar aku ke tak ni? 😂 Kalau serius nak buang LEMAK DEGIL , jom sembang dari hati ke kidney dengan Kak Shila Free gift menarik ni Nak bagi hari ni jer tau ,cepatt 0125976530 #jomcantik #kopikurus #klubnalaleh #klubnalalehputrajaya #teamkaktila #leaderteamkaktila #marketingpercuma #dreamtorich Смотреть полностью
KLUBNA LALEH.KOPI KURUS.SLIM. Siapa kata SUSAH ?Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ?#KlubnaLaleh da
Colmar Tropicale, Bukit Tinggi.
0
Siapa kata SUSAH ? Siapa kata perlu KOS YANG TINGGI ? #KlubnaLaleh dah lama menapak di pasaran . Cuma tengah tunggu nak menapak di hati awak pulak 😅 Siyes, tak susah pun nak loss weight . Kalau kejap amal, kejap tak .....lemak pun konfiuss . Ehh ko nak bakar aku ke tak ni? 😂 Kalau serius nak buang LEMAK DEGIL , jom sembang dari hati ke kidney dengan Kak Shila Free gift menarik ni Nak bagi hari ni jer tau ,cepatt 0125976530 #jomcantik #kopikurus #klubnalaleh #klubnalalehputrajaya #teamkaktila #leaderteamkaktila #marketingpercuma #dreamtorich Смотреть полностью
JOM KURUS DENGAN JUZFIT 🔥 Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang
0
Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil. Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & cantik ❤️ . . Kebaikan Juzfit Fiber Shot yang perlu anda tahu :- 🍒Mengawal selera makan 🍒Merendahkan kolestrol 🍒Membakar lemak 🍒Meningkatkan metabolisma 🍒Menurunkan berat badan 🍒Mencerahkan kulit INTERESTED? PLEASE DM/WHATSAPP US NOW 😘 . . ✅FREE GIFT✅ WHATSAPP saya untuk order 013-3415668 📲 respon sepantas kilat❗️ _ . #juzfit #fibershot #juzfitfibershot #daretobefit #aamyrarosli #amyrarosli #amyramar #aqeefanaqi #nur #nur2 #everyonecankurus #kurus #tipskurus #jomkurus #jomcantik #produkkecantikan #produkkurus #produkurus #suplementkulit #supplementkulit #supplementkurus #suplementkurus #ubatkurus #lotionkurus #losyenkurus #gym #ajimaura #cikguseo #bazaarpaknil Смотреть полностью
Beauty Coach&Consultant TTT - train the trainer seramai 425 pax fullhouse. .Semakin ramai bij
0
TTT - train the trainer seramai 425 pax fullhouse. . Semakin ramai bijak mencari peluang utk join mobile spa kerana tahu income yg sangt lumayan. . Kenapa ada yg masih menunggu2 lg sedang dh #terbukti #bizservice dpt membantu ramai wanita yg ingin merubah kehidupan dari bisha2 ke luar biasa.. . Jom join @iydabeauty . www.wasap.my/+60176117086/nakinfo . Jgn lupa follow ig bio @iydabeauty . #cantikdenganiyda #cantikdengansengaja #MobileSpa #bosku #nakcantikcepat #cantik #MuslimahHomeSpa #AwetMudaTanpaInjection #TerapiWajahAnda #mobilespapuchong #mobilespamurah #spabergerak #beautycarteljb #puchong #jdt #mobilefacialspa #bisnesviral #imsuperstar #surirumah #kakitanganswasta #facialteruskerumah #jomcantik #putrajayaresidents #muaselangor #muaputrajaya #usahawanita Смотреть полностью
CANTIK/PUTIH/GLOWING TESTIMONI : JERAWAT.Testimoni pengguna “Snow Lotion dan Collagen &
0
TESTIMONI : JERAWAT . Testimoni pengguna “Snow Lotion dan Collagen & Vit C Soap” 💋 Feedback dari customer menggunakan lotion & sabun Pinky! Pinky! 💋 baru seminggu 😍 pakai kulit rasa fresh 🤩 je tau uolls. Jerawat pun semakin berkurang 😉. Wahh bestnyee. 👍 . “Tak makeup pun kulit tak kering lps pakai losyen ni. Baru seminggu pakai pinkypinky dh rasa kulit fresh je .. sabun pon best.. jerawat pun makin berkurang. Puas pakai snow losyen ni..” 😍👍😍 . Jom cantik di pagi raya dengan menggunakan Pinky! Pinky! 💋 . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni: @pinkypinkytestimoni . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #30pesanansuara #jodohjodohannisa #festivalramadhanputrajaya2019 Смотреть полностью
LOLITA & FIIRA BREAST SERUM BUE PREMIUM (pink) KESAN LEBIH BERGANDA... Ingin Memiliki Payudara Yan
1
BUE PREMIUM (pink) KESAN LEBIH BERGANDA... Ingin Memiliki Payudara YangCantik, Besar Dan Montok? Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan?? Jangan risau kerana sudah ada produk yang dapat menandingi semua produk lain yang ada di pasaran. FORMULA RAHSIA ini difomulasikan untuk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik. Memperkenalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM BUE PREMIUM terdiri drpd ⤵️ Kacip fatimah, manjakani, akar serapat, pueraria lobata dan merifica, merine collagen dan stevia . Whats App 019 9909538 Whats App 019 9909538 Whats App 019 9909538 #yearendsale #bazaaronline #sayajualonline #igshopmalaysia #bazaarpaknil #jomcantik #quputeh #terlajaklaris #poslaju #visitmyig #igmalaysia #onlineshopping #produkwanita #sayajualproduk #jomcantik #jualanmurah #onlineshop #promosi #like4like #likeforlike #like4follow #followforfollow #instalike #follow4follow #liker #instagood Смотреть полностью
CANTIK/PUTIH/GLOWING Festival Ramadhan Putrajaya 2019 🌹 Dah pergi jenguk belum ? Hahh !
0
Festival Ramadhan Putrajaya 2019 🌹 Dah pergi jenguk belum ? Hahh !? Belum ?? 😑 . Pinky! Pinky! 💋 Kini berada di Festival Ramadhan Putrajaya 2019 tau ! 😱😍 . Tunggu apa lagi !?? 😉 Temui Pinky! Pinky! di festival Ramadhan Putrajaya setiap hari JUMAAT SABTU & AHAD !! 😍😍 Kami dah pun berkampung bermula : . 📌 13 Mei 2019 – 4 Jun 2019 📌 Dataran putrajaya, presint 3 📌 Booth 140 📌 12.00 Tengahari hingga 12.00 Pagi . Save the date ✅ & ajak saudara mara datang beramai-ramai. 👍 JUMPA DISANA !! 😉 . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni: @pinkypinkytestimoni . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #Nur2 #upinipin #kamarkamariah #festivalramadhanputrajaya2019 Смотреть полностью
LOLITA & FIIRA BREAST SERUM BUE PREMIUM (pink) KESAN LEBIH BERGANDA... Ingin Memiliki Payudara Yan
0
BUE PREMIUM (pink) KESAN LEBIH BERGANDA... Ingin Memiliki Payudara YangCantik, Besar Dan Montok? Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan?? Jangan risau kerana sudah ada produk yang dapat menandingi semua produk lain yang ada di pasaran. FORMULA RAHSIA ini difomulasikan untuk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik. Memperkenalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM BUE PREMIUM terdiri drpd ⤵️ Kacip fatimah, manjakani, akar serapat, pueraria lobata dan merifica, merine collagen dan stevia . Whats App 019 9909538 Whats App 019 9909538 Whats App 019 9909538 #yearendsale #bazaaronline #sayajualonline #igshopmalaysia #bazaarpaknil #jomcantik #quputeh #terlajaklaris #poslaju #visitmyig #igmalaysia #onlineshopping #produkwanita #sayajualproduk #jomcantik #jualanmurah #onlineshop #promosi #like4like #likeforlike #like4follow #followforfollow #instalike #follow4follow #liker #instagood Смотреть полностью
LOLITA & FIIRA BREAST SERUM BUE PREMIUM (pink) KESAN LEBIH BERGANDA... Ingin Memiliki Payudara Yan
0
BUE PREMIUM (pink) KESAN LEBIH BERGANDA... Ingin Memiliki Payudara YangCantik, Besar Dan Montok? Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan?? Jangan risau kerana sudah ada produk yang dapat menandingi semua produk lain yang ada di pasaran. FORMULA RAHSIA ini difomulasikan untuk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik. Memperkenalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM BUE PREMIUM terdiri drpd ⤵️ Kacip fatimah, manjakani, akar serapat, pueraria lobata dan merifica, merine collagen dan stevia . Whats App 019 9909538 Whats App 019 9909538 Whats App 019 9909538 #yearendsale #bazaaronline #sayajualonline #igshopmalaysia #bazaarpaknil #jomcantik #quputeh #terlajaklaris #poslaju #visitmyig #igmalaysia #onlineshopping #produkwanita #sayajualproduk #jomcantik #jualanmurah #onlineshop #promosi #like4like #likeforlike #like4follow #followforfollow #instalike #follow4follow #liker #instagood Смотреть полностью
RAHSIA JELITA IDAMAN Rugi la sapa tak dapatkan lagi Botol Air Dianz yang comel ni.  Apa?  T
2
Rugi la sapa tak dapatkan lagi Botol Air Dianz yang comel ni. Apa? Tak tau macam mana nak dapatkan? Ni haa Maskot D explain kat korang macam mana korang boleh dapatkan botol air ni secara percuma! 😍 Смотреть полностью
CANTIK/PUTIH/GLOWING Nak cantik muka bersih sebelum raya ?? 😉.Meh try Gold Collagen &
1
Nak cantik muka bersih sebelum raya ?? 😉 . Meh try Gold Collagen & Whitening Soap 😍😍 . Dapatkan dengan harga RM49 (SM) , RM 55 (SS) **Harga tidak termasuk post 😘 . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni: @pinkypinkytestimoni . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #30pesanansuara #jodohjodohannisa #festivalramadhanputrajaya2019 Смотреть полностью
CANTIK/PUTIH/GLOWING Langkah-langkah penggunaan Snow Lotion 💋💋.Langkah 1 : 😘Sap
0
Langkah-langkah penggunaan Snow Lotion 💋💋 . Langkah 1 : 😘 Sapukan di wajah dan badan anda secara rata dan perlahan. . Langkah 2 : 😘 Letakkan sedikit losyen di 6 tempat utama diwajah anda. . Langkah 3 : 😘 Sapu mengikut arah anak panah. . Langkah 4 : 😘 Losyen ini hanya dipakai di waktu siang sahaja untuk kesan perlindungan SPF50+++ . **Teruskan pakai secara konsisten untuk kesan yang positif 👍👍 . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni: @pinkypinkytestimoni . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #30pesanansuara #jodohjodohannisa #festivalramadhanputrajaya2019 Смотреть полностью
Fienabeauty.Penang Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jeraw
0
Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥 . KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ . HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ . KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼 ✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal. ✅ Putih sepantas injection seawal 10hari ✅ Menghapuskan toxin dalam badan. ✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang . ✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat . BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada . ➡JERAWAT BATU/BERNANAH ➡JERAGAT ➡PARUT BERLUBANG ➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING ➡SUNBURN ➡PIGMENTASI ➡LIANG PORI TERBUKA LUAS . Siapa lagi nak cik shaa bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu . . WHATSAPP "PSS" ke 019-6440304 #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline Смотреть полностью
SANENANG.YAJAHN CL12 NAK PAYUDARA DAN PUNGGUNG👇🏻BESAR 😍TEGANG 😍BULAT😍PAD
2
NAK PAYUDARA DAN PUNGGUNG👇🏻 BESAR 😍 TEGANG 😍 BULAT😍 PADAT 😍 Uolls kena cuba aunty cream.. apa yang aunty cream ni mampu lakukan ? . 💋menegangkan buah dada dan punggung 💋memontokkan payudara dan punggung kepada ukuran yang diidamkan 💋mengatasi payudara kendur akibat (breastfeeding) 💋dapat meransangkan peredaran darah supaya menjadi lebih baik 💋membesar kan bird2 yang kecil 💋payudara gebu 💋selamat dipakai 💋lelaki / perempuan bole pakai . . www.wasap.my/60162357284/auntycream . Or DM klik link di bio . . #besarkantetek #sayajual #sayajulaonline #bazarpaknil #auntycreammalaysia #bazarpaknilonline #harikshop #sanenangplusmalaysia #awekmelayu #breastenlargementcream #jomcantik #janda #gadis #nakcantik #nakcantikcarisaya #ubatbesartetek #besarkanbreast #awekseksimalaysia #awekhot #awekmantap #melayuseksi #tudungmelayu #tudung #mantap #jilboobs #auntycream Смотреть полностью
DROPSHIP & AGENT WANTED Penangan #mixberry memang terbaik uolsss 💖💕 Alhamdulillah, hebat
0
Penangan #mixberry memang terbaik uolsss 💖💕 Alhamdulillah, hebat hebat 👏 Masalah kulit kusam & gastrik pun boleh hilang 💖💗 . So siapa lagi yang belum #gloweeoat & #mixberry cepat jom dapatkan sekarang 💕💖 Whatsapp qis sekarang untuk qis tolong uolsss selamatkan muka uolss 🛒🎉 Dah jangan serabut pikir panjang tau💝 . Whatsapl qis sekarang +6011-11180105💯 . #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #shalicioushq #malaysia #fattzura #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #jomcantik #igshopmalaysia #dropshipwanted #shalicious #agentmalaysia #sayajualmurah #bazaaronline #sayajualonline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #neelofa #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #dropshipneeded #agentneeded Смотреть полностью
PUTIH | GEBU | FLAWLESS Penangan #mixberry memang terbaik uolsss 💖💕 Alhamdulillah, hebat
0
Penangan #mixberry memang terbaik uolsss 💖💕 Alhamdulillah, hebat hebat 👏 Masalah kulit kusam & gastrik pun boleh hilang 💖💗 . So siapa lagi yang belum #gloweeoat & #mixberry cepat jom dapatkan sekarang 💕💖 Whatsapp qis sekarang untuk qis tolong uolsss selamatkan muka uolss 🛒🎉 Dah jangan serabut pikir panjang tau💝 . Whatsapl qis sekarang +6011-11180105💯 . #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #shalicioushq #malaysia #fattzura #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #jomcantik #igshopmalaysia #dropshipwanted #shalicious #agentmalaysia #sayajualmurah #bazaaronline #sayajualonline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #neelofa #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #dropshipneeded #agentneeded Смотреть полностью
TOP AGENT NEGERI PERAK ! Penangan #mixberry memang terbaik uolsss 💖💕 Alhamdulillah, hebat
0
Penangan #mixberry memang terbaik uolsss 💖💕 Alhamdulillah, hebat hebat 👏 Masalah kulit kusam & gastrik pun boleh hilang 💖💗 . So siapa lagi yang belum #gloweeoat & #mixberry cepat jom dapatkan sekarang 💕💖 Whatsapp qis sekarang untuk qis tolong uolsss selamatkan muka uolss 🛒🎉 Dah jangan serabut pikir panjang tau💝 . Whatsapl qis sekarang +6011-11180105💯 . #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #shalicioushq #malaysia #fattzura #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #jomcantik #igshopmalaysia #dropshipwanted #shalicious #agentmalaysia #sayajualmurah #bazaaronline #sayajualonline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #neelofa #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #dropshipneeded #agentneeded Смотреть полностью
SANENANG.YAJAHN CL12 🌼 AUNTY CREAM 🌼 - pembesar payudara  dan punggung (wanita,lady b
1
🌼 AUNTY CREAM 🌼 - pembesar payudara dan punggung (wanita,lady boys) . - Kalau lelaki yg ada msalah bibird kecil boleh jer guna..😅😅🤭🤭 guna setiap kali lepas mndi (2 or 3 kali sehari)😅😅 . Breast Booster Cream Pembesaran payudara product membantu untuk mengetatkan. Membantu merangsang peredaran darah.. bina sel sel yang kuat.. dada membesar, bentuknya semula jadi 😍 . Masalah dada rata, breast terlalu kecil atau lady boys yang mau nenen besar harus cuba gerenti puas hati.. . Sangat sesuai untuk orang yang takut makan pil ya..letak cream dan sapu2 saja,😉😉 sangat mudah di gunakan.. . Sapa yg sesuai guna:- ✔ Wanita yg takut nak makan pil2 pembesar payudara ✔ Lady boys (shemale) ✔ Lelaki yg nak dada besar n bibird kecil😅😅 . . www.wasap.my/60162357284/auntycream . Or DM klik link di bio . . #besarkantetek #sayajual #sayajulaonline #bazarpaknil #auntycreammalaysia #bazarpaknilonline #harikshop #sanenangplusmalaysia #awekmelayu #breastenlargementcream #jomcantik #janda #gadis #nakcantik #nakcantikcarisaya #ubatbesartetek #besarkanbreast #awekseksimalaysia #awekhot #awekmantap #melayuseksi #tudungmelayu #tudung #mantap #jilboobs #auntycream Смотреть полностью
cashmerepremierteam CASHMERE RAMADHAN HOT DEALS!!(09/05/19 - 29/05/19 : 20 hari!!).HARG
0
CASHMERE RAMADHAN HOT DEALS!! (09/05/19 - 29/05/19 : 20 hari!!) . HARGA ISTIMEWA DISKAUN 20% - FREE Sampul Raya!! . "Be Your Own Kind Of Beautiful" . Untuk Pembelian : http://www.wasap.my/601116482101/ramadhanhotdeals . #CashmereSkin #CashmereKualaLumpur #CashmereLovers #Cashmerians #beyourownkindofbeautiful 💋 #lipbuttermurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #cantik #raya #makeupmurah #bibirkering #lips #cantik #bibir #bibirsexy #bibirlembab #bibirsexy #bibircantik #jomcantik #jomjadicantik #mua #makeuptutorial #malaysia #starvendorsmegarayafest2019 #vendoralorstar #starvendors #starvendorsrayafest2019 Смотреть полностью
cashmerepremierteam CASHMERE RAMADHAN HOT DEALS!!(09/05/19 - 29/05/19 : 20 hari!!).HARG
0
CASHMERE RAMADHAN HOT DEALS!! (09/05/19 - 29/05/19 : 20 hari!!) . HARGA ISTIMEWA DISKAUN 20% - FREE Sampul Raya!! . "Be Your Own Kind Of Beautiful" . Untuk Pembelian : http://www.wasap.my/601116482101/ramadhanhotdeals . #CashmereSkin #CashmereKualaLumpur #CashmereLovers #Cashmerians #beyourownkindofbeautiful 💋 #lipbuttermurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #cantik #raya #makeupmurah #bibirkering #lips #cantik #bibir #bibirsexy #bibirlembab #bibirsexy #bibircantik #jomcantik #jomjadicantik #mua #makeuptutorial #malaysia #starvendorsmegarayafest2019 #vendoralorstar #starvendors #starvendorsrayafest2019 Смотреть полностью
cashmerepremierteam CASHMERE RAMADHAN HOT DEALS!!(09/05/19 - 29/05/19 : 20 hari!!).HARG
0
CASHMERE RAMADHAN HOT DEALS!! (09/05/19 - 29/05/19 : 20 hari!!) . HARGA ISTIMEWA DISKAUN 20% - FREE Sampul Raya!! . "Be Your Own Kind Of Beautiful" . Untuk Pembelian : http://www.wasap.my/601116482101/ramadhanhotdeals . #CashmereSkin #CashmereKualaLumpur #CashmereLovers #Cashmerians #beyourownkindofbeautiful 💋 #lipbuttermurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #cantik #raya #makeupmurah #bibirkering #lips #cantik #bibir #bibirsexy #bibirlembab #bibirsexy #bibircantik #jomcantik #jomjadicantik #mua #makeuptutorial #malaysia #starvendorsmegarayafest2019 #vendoralorstar #starvendors #starvendorsrayafest2019 Смотреть полностью
Ayin_Dianz Yg ada masalah kulit berminyak, berjerawat, berjeragat, kulit kusam da
Alor Setar
0
Yg ada masalah kulit berminyak, berjerawat, berjeragat, kulit kusam dan lain2 tu Mari cuba Dianz Vitamin .. Baik utk dalaman dan luaran Produk Lulus KKM 👍 Nk order? Tekan link kat bio . . . #Hisap2TerusCantik #DianzVitamin #DianzCod #DianzVitaminPremium #peloles #pokoksena #kualanerang #alorstar #hutankampung #promosi #LulusKKM #jomcantik #jomsihat #tipcantik #LeaderTeamAyinDhia #agentsahdianz #AgentDianzVitamin #AgentDianzKedah #AgentDianzPokokSena #trustedseller #codalorstar #codlanggar #codbukitpinang #codkualanerang #codpokoksena #codhutankampung #dropshipwanted #AgentDianzWanted Смотреть полностью
BUAH+SAINS+TEKNOLOGI=NATUWREL Say NO to OILY SKIN 😜😜 #natuwrel #orynzymeserum #naturalskincare
0
Say NO to OILY SKIN 😜😜 #natuwrel #orynzymeserum #naturalskincare #kkm #natu wrel #naturalskincare #produktempatan #kkm #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitkusam #jerawatbatu #natuwrel #naturalskincare #naturalhaircare #naturalhaircare #parut #paruthitam #kulitbersisik #kulitlembap #sayajual #produkmalaysia #lulusKKM #KKM #kulitcerah #kulitbersih #cantiksemulajadi #tiadabahankimia #freealcohol #jomcantik #naturalover Смотреть полностью
NUVELCOFFEESCRUB PUTRA HEIGHTS Nak tahu rahsia dapatkan kulit lembut dan lembab dalam masa 2 minit? *
0
Nak tahu rahsia dapatkan kulit lembut dan lembab dalam masa 2 minit? *Nuvel Coffee Scrub* ada jawapannya. Pertama, basahkan muka. Tuang sedikit *Nuvel Coffee Scrub* kami ke tapak tangan. Picitkan sedikit pencuci muka pilihan anda. Sebatikan di tapak tangan, dan sapukan ke muka. Urut muka secara bulatan perlahan-lahan selama 2 minit dan bilas. Lap muka dengan cara menekap muka perlahan-lahan. Siap! Sepantas dua minit. Lakukan cara yang sama untuk skrub badan. Campurkan bersama Body Wash anda. #NuvelCoffeeScrub #SkrubKopi #codputraheights #putraheights #jomcantik #nakcantik #skrubmuka #coffeescrub #penjagaanmuka #penjagaankulit Смотреть полностью
TURUN BERAT ONLINE That moment bila kita dah muat semula pakai baju raya tahun2 lepas. Ha
1
That moment bila kita dah muat semula pakai baju raya tahun2 lepas. Happpy nyaaa lahai rasa! Jimat duit tak yah shopping lagidah tahun ni!! Wihihihii 😎😎 ‼️PROJEK FAST TRACK KURUS SEBELUM RAYA‼️ 🌙Tips Detox Raya and Maintain Berat Waktu Raya🌙 ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang supoortive ✔️Tips Puasa ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach AnisBux 017-4511356 🔵6Tahun Pengalaman Pengurusan Berat Badan 🌸 HeadCoach #TeamSuriKurus #ProgramKurus30Hari #KurusDariRumah #HerbalifeMalaysia Смотреть полностью
DIANZ VITAMINS 💜 -  Laa, baru sebulan lebih rupanya sis consume #DianzVitamin.  Cepat g
0
- Laa, baru sebulan lebih rupanya sis consume #DianzVitamin . Cepat gila jeragat, jerawat semua hilang! Siap kulit jadi bersih lak tu. Raya sakan lee sis tahun ni! 😉 . . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 014-929-8334😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #teampowerAA #selfieRayaTeampowerAA - #dianzvitaminshahalam Смотреть полностью
DIANZ VITAMINS 💜 [JOM PELOLES SEBELUM RAYA! 😚]..Dekat nak raya la macam-macam mas
0
[JOM PELOLES SEBELUM RAYA! 😚] . . Dekat nak raya la macam-macam masalah kulit timbul! Sempat ke nak dapatkan kulit peloles sebelum raya? Memang sempat sis, sebab dengan adanya #DianzVitamin insyaAllah mission sis nak dapatkan kulit cantik & peloles sebelum raya akan tercapai. Asalkan konsisten dalam pengambilan hokay? 😘 . . . . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 014-929-8334 😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #teampowerAA #selfieRayaTeampowerAA - #dianzvitaminshahalam Смотреть полностью
Uni Jamil #SumoCapt Assalamualaikum & hi 👋🏻 ..Cantik kan sampul raya SumoSauna ni?
0
Assalamualaikum & hi 👋🏻 . . Cantik kan sampul raya SumoSauna ni? . . Cemana nak dapat? 💕 Dengan setiap pembelian apa apa produk @saudarihanish , awak awak boleh dapatkan sampul raya ni. . . 💕 Beli SumoSauna, dapat sampul. 💕 Beli SumoDrift, dapat sampul. 💕 Beli susu Maezs, dapat sampul. 💕 Beli BabyBurn, dapat sampul. (Selain daripada 3 pilihan freegift sedia ada) . . #SumoSauna #SumoSquad #SumoDrift #BabyBurn #SaudariHanish #TerlajakLaris #LakuKeras #JomSihat #PeluhKawKaw #JomKurus #JomCantik Смотреть полностью
Q.Drinks l No.1 Detox Drink Q Drinks mampu untuk membantu anda untuk mengurangkan berat badan dan
1
Q Drinks mampu untuk membantu anda untuk mengurangkan berat badan dan membuang toksin dalam badan.💚 Tapi Q Drinks bukan dietary supplement atau meal replacement yer, kalau nak kurus anda masih perlu jaga pengambilan makanan & kena la exercise! 💪🏻🏋🏼‍♀️ Nak raya ni mesti nak makan banyak kan, rendang, ketupat, lemang, kuah kacang, haa memang kena ambil Q Drinks sebab kita raya sebulan, open house pun banyak nak kena pegi! 😅 . Dapatkan FREE sample (Terhad untuk 20 orang sahaja), send your testimonies/feedback and get SPECIAL DISCOUNT for your purchase! Dah cuba sekali mesti nak lagi!! 💌 DM sahaja! . #sihatmalaysia #dahdetoxkebelum #detoxmalaysia #detox #qdrinks #qdrinksmalaysia #qdrinkssingapore #qdrinkstaiwan #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #bajuraya #bajurayamalaysia #jomcantik #jomcantiksama2 #detoxjuice #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #fitmalaysia #detoxsedap #detoxpalingsedap #bajuraya2019 Смотреть полностью
Uni Jamil #SumoCapt Assalamualaikum & hi 👋🏻 ..Eh eh? 😱..Yup! HQ baik hati bu
1
Assalamualaikum & hi 👋🏻 . . Eh eh? 😱 . . Yup! HQ baik hati buat promo lagi lepas buka Q&A sesh pasal BabyBurn tapi ramai yg request nak promo. 💕 . . So yes! Kita ada promo. 24th May sampai 28th May. . . SAMPAI ESOK JE GUYS 🥰 ppali ppali 😉 . . #PromoLebaran #BabyBurn #PeluhKawKaw #SaudariHanish #SumoSauna #JomCantik #JomKurus #JomSihat Смотреть полностью
numiserum_shah alam The best Numi Serum boleh bantu uguys untuk dapatkan apa yang skin yan
0
The best Numi Serum boleh bantu uguys untuk dapatkan apa yang skin yang uguys nak tau . Numi serum ni mampu : . 💋Menganjalkan Kulit 💋Melembabkan Kulit 💋Melembutkan Kulit 💋Glowingkan Kulit 💋Makeup Base 💋 Sesuai untuk semua jenis kulit . 💋Menjadikan kulit yang kekal remaja . 💋Menghasilkan sel-sel kulit baru . 💋Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B . . Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa . . JOM CANTIK/HENSEM SEBELUM RAYA GAISS . BILA SKIN DAH LETOPS BARULAHH SYOK BERAYA NANTI . . . 🚙 COD AREA SHAH ALAM & SUBANG JAYA . . Berminat boleh terus direct Whatsapp 📲 0199434015 ( NANA ) . #pssnewformula #pssnewedition #perfectskinsupplement #satissoap #testimonipss #testimonisatissoap #igshopmalaysia #igshop #insta #instafamous #putih #cerahsekata #postageavailable #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #sayanakcantik #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautyshahalam #numiserumfeedback #agentshahalam Смотреть полностью
FIENABEAUTY.PSS.RAYA2019. YANG SUKA MEKAP MEMANG KENA GRAB SATIS SOAP NI 💖Jom hilangkan mek
0
YANG SUKA MEKAP MEMANG KENA GRAB SATIS SOAP NI 💖 Jom hilangkan mekap dengan satis soap sekrang wanniey dah cuba anda bila lagi? NAK CUBA?WASAP KAMI 01164892354 SEKARANG #teamwanis #testimonipss #testimonisatissoap #ubatputih #cerahsatubadan #cod #agenmeru #kemamkemamputih #kemamkemamcantik #perfectskinsupplement #satissoap #bebasjerawat #jerawathilang #raya2019 #sayajualmurah #sayajual #dropshipwantedmalaysia #meru #puncakalam #lawakhambar #produkviral #fattzura #neelofa #agenwanted #jomcantik #clearancestock #teamfienabeauty #kulitsunburn #putihgebugebas #jomcantik #merahdotcom Смотреть полностью
FIENABEAUTY.PSS.RAYA2019. BELUM HABIS GUNA DAH ODER LAGI SATU😲Dia kecik tapi berbisa?apa
0
BELUM HABIS GUNA DAH ODER LAGI SATU😲 Dia kecik tapi berbisa?apa tuh Dia mampu mencerah merawat masalah kulit muka jerawat jeragat lagi-lagi parut jerawat yang teruk susah sangat nak hilang。 Dekat badan pon boleh guna taw..Sesuai sangat digunakan lelaki dan wanita. Dia adalah #satissoap berbentuk daun berwarna hijau dlam nya ada bunga cengkih yang mampu mengecutkan jerawat dlam masa 1 hari je😲 COD seluruh meru,setia alam dan puncak alam. Postage seluruh malaysia NAK CUBA?WASAP KAMI SEKARANG 01164892354 #teamwanis #testimonipss #testimonisatissoap #ubatputih #cerahsatubadan #cod #agenmeru #kemamkemamputih #kemamkemamcantik #perfectskinsupplement #satissoap #bebasjerawat #jerawathilang #raya2019 #sayajualmurah #sayajual #dropshipwantedmalaysia #meru #puncakalam #lawakhambar #produkviral #fattzura #neelofa #agenwanted #jomcantik #clearancestock #teamfienabeauty #kulitsunburn #putihgebugebas #jomcantik #merahdotcom Смотреть полностью
FIENABEAUTY.PSS.RAYA2019. Satis soap nie boleh hilangkan jerawat ker?Boleh sangat dear jerawa
0
Satis soap nie boleh hilangkan jerawat ker? Boleh sangat dear jerawat jeragat semua boleh jerawat kat badan pon boleh guna tau 💙 NAK CUBA?JOM WASAP SEKARANG 01164892354 #teamwanis #testimonipss #testimonisatissoap #ubatputih #cerahsatubadan #cod #agenmeru #kemamkemamputih #kemamkemamcantik #perfectskinsupplement #satissoap #bebasjerawat #jerawathilang #raya2019 #sayajualmurah #sayajual #dropshipwantedmalaysia #meru #puncakalam #lawakhambar #produkviral #fattzura #neelofa #agenwanted #jomcantik #clearancestock #teamfienabeauty #kulitsunburn #putihgebugebas #jomcantik #merahdotcom Смотреть полностью
Ecxhhhhh 22 🐾💋 Semalam selepas sesi coaching  dan iftar with founder kita dgn #TeamCl
1
Semalam selepas sesi coaching dan iftar with founder kita dgn #TeamClubBel la . Alhamdulillah masuk order cust nak repeat satu set syantik terus xdok dh duk tnyo gtu gni 😁 hok sy perhati dia mula² grab pss xsilap dah masuk kali ke dua dia consume #perfectskinsupplement , mnggu lepas dia grab 1 box #satissoapfienabeauty rasanya xsmpai sbulan pon lg semalam dia personal sy kata nak satu set syantik #perfectskinsupplement dan #satissoapfienabeauty . . . Uguyss nmpk tak kenapa dia selalu grab produk dri #fienabeauty ? Smbil sy cod , bukan bg brang pastu ambik duit dan terus ucap terima kasih xye !! Sblom sy blah , sy akan face to face dgn dia dan tnya produk yg dia tgh pakai tu okey ke x selama dia consume dari 1 box ke 1 set ? Alhamdulillah . Sape yg xsuke kan bila dpat dgr feedback depan mata dan dia mengatakan produk ni bagus dan sesuai dgn skin dia maslah² yg dia alami smua dh selesai dgn hnya dgn produk dari #fienabeauty 👍dia dh berani mencuba ? Sek awok bila ? Mehh sempat lg nk syantik sbelum rayaa nih . . . #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline Смотреть полностью
Stokis Dianz Kuala Lumpur Kan dah ckp sistursssSorang2 Tedi Submit Order Dianz LipmatteNi Ted
Kuala Lumpur
0
Kan dah ckp sistursss Sorang2 Tedi Submit Order Dianz Lipmatte Ni Tedi mama hari tu dah grab 3 Pcs Lipmatte Now nak 3 Pcs lagi 😱 Esok kita pos ye 💪😍 Dahsyat Penangan nak lawa raya ni 😂 #StokisDianzLegacy #AgentDianzWanted #DropshipWanted #CodDianzVitamin #CodJinjang #CodSelayang #CodKLSentral #codsentul #codsegambutmontkiara #CodKepong #codsogo #CodMenjalara #CodDianz #CodJinjang #CodMenjalara #CodSogo #codselayang #CodKLSentral #codsentul #codsegambutmontkiara #CodKepong #CodJinjang #JomCariIncome #JomJoinTedi #JomCantik #JomCariIncome #HealthyForUHealthyForU #JomCariIncome #Jomjanaduit #JomCariIncome #jomjanaduit #jomjanaduit #CodMenjalara #CodSentul #codselayang #CodJinjang #CodMontKiara #codsegambutmontkiara #CodKLSentral #AuraWhite Смотреть полностью
Ayin_Dianz ... S T O K  TE R H A D ! 😱.Sapa belum dapatkan Dianz Lipmatte ni
Alor Setar
0
... S T O K TE R H A D ! 😱 . Sapa belum dapatkan Dianz Lipmatte ni cepat korang Habis is Habis okay HQ x buat dah lepas ni huhu Habis jngan nanges pulak 😬 . . COD area Alor Star, Hutan Kampung, Langgar, Jabi, Pokok Sena, Kuala Nerang, Naka 🚗 . . . #DianzLipmatte #AgentDianzKedah #DianzCod #lipmatte #peloles #pokoksena #kualanerang #alorstar #hutankampung #promosi #LulusKKM #jomcantik #jomsihat #tipcantik #LeaderTeamAyinDhia #agentsahdianz #AgentDianzVitamin #AgentDianzKedah #AgentDianzPokokSena #trustedseller #codalorstar #codlanggar #codbukitpinang #codkualanerang #codpokoksena #codhutankampung #dropshipwanted #AgentDianzWanted Смотреть полностью
Stokis Dianz Kuala Lumpur Dianz Lipmatte ni buat Sales Tedi Melonjak naikTedi yg suam2 kuku tru
Kuala Lumpur
1
Dianz Lipmatte ni buat Sales Tedi Melonjak naik Tedi yg suam2 kuku trus aktif aih 💪 Penangan Dianz Lipmatte buat org tak tido lena huhu 🤭 #StokisDianzLegacy #AgentDianzWanted #DropshipWanted #CodDianz #CodSogo #CodKLSentral #CodSentul #codselayang #codsegambutmontkiara #JomCantik #JomPutih #Ploles #CantikGebuGebas #AuraWhite #QuPuteh #CodMenjalara #CodSogo #codselayang #CodKLSentral #codsentul #codsegambutmontkiara #CodKepong #CodJinjang #JomCariIncome #JomJoinTedi #JomCantik #JomCariIncome #Jomjanaduit #JomCariIncome #jomjanaduit #JomCantik #JomPutih #JomCantik #JomPutih Смотреть полностью
iamfaizalhatorides #JomKURUSSebelumRAYA#KopiPecahkanLEMAK#SesuaiUntukLELAKIDanWANITA.
0
#JomKURUSSebelumRAYA #KopiPecahkanLEMAK #SesuaiUntukLELAKIDanWANITA . . . "Kawan TEGUR Badan Dah SUSUT, Baru MINUM #Klubnalaleh 4 HARI Dah TURUN 2 KILO!!!" 😍😍😍 . . . JOM DAPATKAN SEGERA KOPI #Klubnalaleh !!! BOLEH PAKAI BAJU SIZE IDAMAN & BERGAYA SAKAN DI PAGI RAYA!!! 😍😍😋😋 . . . ❌Bukan RM150 ❌Bukan RM100 ❌Bukan RM90 . . . ✅HANYA *RM88/Set Sahaja!!! 😍Percuma SHAKER +FREE Gift!!! 🙋‍♂️🙋‍♀️SESUAI Untuk LELAKI & WANITA (17-50 Tahun) 📦POSTAGE SELURUH MALAYSIA!!! *Harga TERMASUK Postage . . . RAMAI DAH BERJAYA! ANDA BILA LAGI??? BERTINDAK SEKARANG!!! 🏃‍♂️🏃‍♂️💨💨 . . . APA TUNGGU LAGIII??? DM @ WHATSAPP KE 0167084755 👇 KLIK LINK DI BAWAH 👇 wasap.my/60167084755/NakKopi wasap.my/60167084755/NakKopi wasap.my/60167084755/NakKopi . . . #KopiViral #Viral #Tular #SayaJual #SayaJualMurah #KopiSedap #KopiKurus #Klubna #Laleh #Klubnalaleh #KopiAisSedap #Kopi #Murah #Sedap #JomKurus #Kurus #JomCantik #Cantik #BazaarPakNil #BazaarRaya #SelamatHariRaya #PostageSeluruhMalaysia #KualaLumpur #Selangor #Sabah #Sarawak #Malaysia Смотреть полностью
FIENABEAUTY TYRA “Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .Ba
0
“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” . Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat . Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. . . . 😍Memperlambat proses penuaan . lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . . . . 😍Melembabkan kulit . lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar . . Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! . . Nak tyra bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile tyra 😘 - WHATSAPP "NAK" 0179624941 0179624941 0179624941 - #fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty Смотреть полностью
Stokis Dianz Kuala Lumpur Alhamdulilla TabarakallahTerima Kasih Allah hadirkan Tedi2 yg semanga
Kuala Lumpur
0
Alhamdulilla Tabarakallah Terima Kasih Allah hadirkan Tedi2 yg semangat nak meroket 💪😍 Tedi Dropship Subang Submit Order Dianz Lipmatte & Dianz Vitamin 👇 2 Produk HOT Raya Confirm Letop2 gitewww 💃 #StokisDianzLegacy #AgentDianzWanted #DropshipWanted #CodDianz #CodSogo #CodKLSentral #CodSentul #codselayang #codsegambutmontkiara #JomCantik #JomPutih #Ploles #CantikGebuGebas #AuraWhite #QuPuteh #CodMenjalara #CodSogo #codselayang #CodKLSentral #codsentul #codsegambutmontkiara #CodKepong #CodJinjang #JomCariIncome #JomJoinTedi #JomCantik #JomCariIncome #Jomjanaduit #JomCariIncome #jomjanaduit #jomjanaduit #CodMenjalara #CodSentul #codselayang #codsegambutmontkiara Смотреть полностью
Bianco Beauty Lengkapkan rutin pengjagaan wajah yg sempurna dgn BIANCO BEAUTY ™K
0
Lengkapkan rutin pengjagaan wajah yg sempurna dgn BIANCO BEAUTY ™ Kelebihan bianco beauty skincare 🌿 Ia membekalkan kelembapan dari permukaan luar sehingga jauh ke dalam kulit serta mengawal penghasilkan minyak berlebihan. 🌿Mempertahankan struktur & fungsi kulit dari pelbagai faktor luaran spt udara kering, sinar uv, penyaman udara dan debu. 🌿Membantu menghilangkan sel sel kulit mati yg menjadi punca kulit kering dan kusam serta membantu utk menghasilkan sel sel kulit baru. #biancobeautyskincare #biancobeautyofficial #biancobeautymalaysia #jomdapatkan #jomcantik #cantiksebelumraya #nakraya #puasa #sale #promosiraya #naturalbeauty #elfiraloy #noradanish #shakilakoriri #neelofa #melembapkankulit #meletop #tv3 #malaysiaskincare #malaysiatrending #cariakudisyurga #30pesanansuara #viral #watson #guardians #syukurselalu #selamathariraya Смотреть полностью
Bianco Beauty Lengkapkan rutin pengjagaan wajah yg sempurna dgn BIANCO BEAUTY ™K
0
Lengkapkan rutin pengjagaan wajah yg sempurna dgn BIANCO BEAUTY ™ Kelebihan bianco beauty skincare 🌿 Ia membekalkan kelembapan dari permukaan luar sehingga jauh ke dalam kulit serta mengawal penghasilkan minyak berlebihan. 🌿Mempertahankan struktur & fungsi kulit dari pelbagai faktor luaran spt udara kering, sinar uv, penyaman udara dan debu. 🌿Membantu menghilangkan sel sel kulit mati yg menjadi punca kulit kering dan kusam serta membantu utk menghasilkan sel sel kulit baru. #biancobeautyskincare #biancobeautyofficial #biancobeautymalaysia #jomdapatkan #jomcantik #cantiksebelumraya #nakraya #puasa #sale #promosiraya #naturalbeauty #elfiraloy #noradanish #shakilakoriri #neelofa #risteena #ketuk2ramadhan #melembapkankulit #meletop #tv3 #malaysiaskincare #malaysiatrending #cariakudisyurga #30pesanansuara #viral #watson #guardians #syukurselalu #selamathariraya Смотреть полностью
Bianco Beauty Lengkapkan rutin pengjagaan wajah yg sempurna dgn BIANCO BEAUTY ™K
0
Lengkapkan rutin pengjagaan wajah yg sempurna dgn BIANCO BEAUTY ™ Kelebihan bianco beauty skincare 🌿 Ia membekalkan kelembapan dari permukaan luar sehingga jauh ke dalam kulit serta mengawal penghasilkan minyak berlebihan. 🌿Mempertahankan struktur & fungsi kulit dari pelbagai faktor luaran spt udara kering, sinar uv, penyaman udara dan debu. 🌿Membantu menghilangkan sel sel kulit mati yg menjadi punca kulit kering dan kusam serta membantu utk menghasilkan sel sel kulit baru. #biancobeautyskincare #biancobeautyofficial #biancobeautymalaysia #jomdapatkan #jomcantik #cantiksebelumraya #nakraya #puasa #sale #promosiraya #naturalbeauty #elfiraloy #noradanish #shakilakoriri #neelofa #melembapkankulit #meletop #tv3 #malaysiaskincare #malaysiatrending #cariakudisyurga #30pesanansuara #viral #watson #guardians #syukurselalu #selamathariraya Смотреть полностью
FACE [] SKIN [] SPA Dermapen(Micro Needle Basis)Apa yang dimaksud dengan dermapen ?Derm
0
Dermapen(Micro Needle Basis) Apa yang dimaksud dengan dermapen ? Dermapen adalah suatu rawatan wajah yang menggunakan sebuah alat yang dilengkapi dengan jarum dengan ukuran dan jumlah yang pelbagai.Prinsip cara kerja dermapen adalah membuat suatu saluran mikro melalui luka-luka kecil yang dibuat dengan alat tersebut, tujuannya adalah untuk merangsang pembentukan kolagen dan elastin yang kemudian akan merangsang proses penyembuhan dan pembentukan jaringan yang baru. Penggunaan dermapen dapat meningkatkan penghasilan kolagen sampai empat puluh kali ganda.Hasil dari rawatan tersebut dipengaruhi oleh beberapa hal faktor seperti kedalaman dan jumlah jarum,masalah yang dihadapi dan keadaan kulit. Apa manfaat dari dermapen ? ✔️Menghaluskan kulit (skin rejuvenation) ✔️Pudarkan bekas jerawat ✔️Memgurangkan garis-garis halus dan tanda-tanda penuaan ✔️Membantu mengatasi masalah hiperpigmentasi(jeragat) seperti flek ✔️Meningkatkan penyerapan bahan bahan yang disapu pada wajah ✔️Menyamarkan stretch mark ✔️Selain menyelesaikan masalah kulit wajah,derma pen juga,membantu mengatasi masalah kekurangan rambut(derma pen hair growth) ✔️Merawat parut berlubang kesan jerawat hubungi kami segera sementara slot masih ada. ☎whtsapp +60137750158@ DM kami 😉 Lokasi : 🏢 F 33A-Axis Fiesta Mall,Jalan Cempaka,68000 Ampang,Selangor . #spaampang #facialmurah #rcmedispa #facial #jomcantik #kulitcantiksihat #beautyspa #jomgebumulus #cantiksihatseiring #masalahkulitselesai #cantikraya #birthdaymay #mayspecial #gempakraya #ramadhan2019 #ramadhan1440h Смотреть полностью
_QAQA *CARA GUNA BO CREAM*1. Gunakan pada malam hari sahaja2. Apply selep
0
*CARA GUNA BO CREAM* 1. Gunakan pada malam hari sahaja 2. Apply selepas gunakan skincare 3. Apply seluruh muka atau tempat yang bermasalah mengikut keperluan P/s: * Jangan gunakan pada siang hari* #jomcantik #cantikpagiraya #flawlesspagiraya #breakoutcream Смотреть полностью
ENERGY BOOSTER • WEIGHT LOSS *DAH READY NAK RAYA?*🙋🏻‍♀️Assalam sume.🛍Mesti sume te
1
*DAH READY NAK RAYA?* 🙋🏻‍♀️Assalam sume. 🛍Mesti sume tengah sbok shopping kan? 🤫Kami pun ngah shopping sakan ni! Shopping sakan taw sb raya kn sebulan. 💃Kena lak body dah in shape. ✌🏻Selamat berhujung minggu & doakan sume kekal cergas bertenaga dan sihat sentiasa.🥰 Nak? PM +6011 6215 3262 Nak mudah klik ni👇🏻 http://nakordercoffee.wasap.my/ #mudah #travel #sukan #zumba #gym #gayahidup #baru #coffeepeople #health #energybooster #weightloss #bukanbiasabiasa #hariraya #meletop #kebaya #jomkurus #jompuasa #jommakan #kekalcergas #sihat #kekalbertenaga #lansing #jomraya #lossweight #burnfat #detox #jangankecamsaya #jomcantik #jomsihat Смотреть полностью
Stokis Dianz Kuala Lumpur Allah Maha Kaya 😘Cuti2 pun duit masyukkk hasil bisnessJom korang
Kuala Lumpur, Malaysia
1
Allah Maha Kaya 😘 Cuti2 pun duit masyukkk hasil bisness Jom korang kita bisness sama2 Nak tggu gaji lmbat Bisness hari2 masyukk ikut usaha awak deh 💪 Modal Tedi Dropship RM18 je Berkira apa lg sisturss 😬 #StokisDianzLegacy #AgentDianzWanted #DropshipWanted #CodDianz #CodSogo #CodKLSentral #CodSentul #codselayang #codsegambutmontkiara #JomCantik #JomPutih #Ploles #CantikGebuGebas #AuraWhite #QuPuteh #CodMenjalara #CodSogo #codselayang #CodKLSentral #CodDianz #CodSogo #CodKLSentral #CodSentul #codselayang #codsegambutmontkiara #JomCantik #JomPutih #Ploles #CantikGebuGebas #AuraWhite #QuPuteh #CodMenjalara #CodDianz #CodSogo #CodMenjalara #CodSentul #CodDianz #JomCariIncome #CodMenjalara #CodSentul #codselayang #CodJinjang #codsegambutmontkiara #CodDianz #CodSogo #CodMenjalara #CodSentul #CodMenjalara #CodSentul #codselayang #CodJinjang Смотреть полностью
🆈🅾🆄🆁 🅱🅴🅰🆄🆃🆈 🆂🅺🅸🅽🅲🅰🆁🅴 & 🅼🅰🅺🅴🆄🅿 #murmurjer#skincareroutine#jomcantik
0
#murmurjer #skincareroutine #jomcantik
RAYA SALE Diamond collection ada lima warna yang boleh naik seri muka tau. Nanti
4
Diamond collection ada lima warna yang boleh naik seri muka tau. Nanti boleh matching dengan baju rayaa. Untuk sebarang detail boleh tekan link dekat bio tau ❤️ Смотреть полностью
Stokis Dianz Kuala Lumpur Lawa Pacaging kan korang?Alahai ruginya x grab Dianz Lipmatte Limite
Kuala Lumpur, Malaysia
0
Lawa Pacaging kan korang? Alahai ruginya x grab Dianz Lipmatte Limited Edition ni 💃 #DianzLipmatte #CodKepong #CodMenjalara #codsogo #CodDianz #CodKLSentral #CodSogo #CodMenjalara #CodSentul #codselayang #CodJinjang #codsegambutmontkiara #CodDianz #CodSogo #CodKLSentral #codsegambutmontkiara #CodKLSentral #CodMenjalara #CodKLSentral #CodSentul #codsegambutmontkiara #CodKepong #codsogo #CodMenjalara #CodDianz #CodJinjang #CodMenjalara #CodSogo #codselayang #CodKLSentral #codsentul #codsegambutmontkiara #CodKepong #CodJinjang #JomCantik #JomPutih #Ploles #CantikGebuGebas Смотреть полностью
PERFECT SKIN SUPPLEMENT .🔥SUPPLEMENT KEGEMARAN RAMAI🔥SUPPLEMENT KEGILAAN RAMAI.Amboi
0
. 🔥SUPPLEMENT KEGEMARAN RAMAI 🔥SUPPLEMENT KEGILAAN RAMAI . Amboi korangg,,kemain ya wasap sis nak PSS..mesti nk cantik sebelum raya kan😘 . . Siapa nak putih 1 badan tanpa injection?jom kemam2 PSS..nanti raya ni boleh ootd sakan 😍 . KENAPA perlu ambil PSS : . 🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal 🌸Putih sepantas injection . 🌸Menghapuskan toksin dlm badan 🌸Menghilangkan Parut yg lama 🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . 🌸Agen pemutih badan serta muka 🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat 🌸menghalang sinaran UV & sunburn 🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata . WHATSAPP : "PSS" 011-62604216 . #psskotabharu #bazarpaknil #demamfairfit #sayajual #testimonipss #perfectskinsupplementkemaman #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #psskb #perfectskinsupplementkb Смотреть полностью
SLIM MELIM & FREE LOKET EMAS‼️ *BERAT TURUN 5KG 🤩* Selamat hujung minggu awak.Anis nak share tes
3
*BERAT TURUN 5KG 🤩* Selamat hujung minggu awak. Anis nak share testimoni best dekat awak tau. Berat asal customer ni 72kg. Rasa berat je nak berjalan semua. 😒 Terus recommend minum #JusDeina ni dekat dia. Alhamdulillah feedback sangat best. *Berat turun 5kg. Dari 72kg jadi 67kg 😉. Pastu badan pun rasa ringan je. Nak membuang pun senang je 🤩✌* btw, anis nak bagitau sekarang JusDeina ada promosi tau. *DISKAUN SEHINGGA RM150 & DAPAT FREE GIFT LOKET EMAS* 😍 Berminat nak turunkan berat badan sebelum raya? Masih sempat awak. PM/Wasap kami sekarang 👇👇 wasap.my/60133935856/JusDeinaPromosi Смотреть полностью
Stokis Dianz Kuala Lumpur Ada Tedi nak grab semua Code ni yeayyy 💃Ala 3 Code je RM 100 utk s
Kuala Lumpur
0
Ada Tedi nak grab semua Code ni yeayyy 💃 Ala 3 Code je RM 100 utk semua ni 👇 Lulus KKM Dianz Lipmatte kita okeyy 😍 #DianzLipsMatte #CodDianz #CodSogo #CodKLSentral #CodSentul #codselayang #codsegambutmontkiara #JomCantik #JomPutih #Ploles #CantikGebuGebas #AuraWhite #QuPuteh #CodMenjalara #CodSogo #codselayang #CodKLSentral #codsentul #codsegambutmontkiara #CodKepong #CodJinjang #JomCariIncome #CodJinjang #CodSelayang #CodKLSentral #codsentul #codsegambutmontkiara #CodKepong #codsogo #CodMenjalara #CodDianz Смотреть полностью
KULIT PUTIH DALAM MASA 7HARI Tipu! Putih 1 badan dalam masa 7 hari? Jerawat semua hilang? Tipu !
0
Tipu! Putih 1 badan dalam masa 7 hari? Jerawat semua hilang? Tipu ! 😑 . Dulu mula2 hakak cuba calla ni hakak pun tak percaya tapi bila hakak sendiri dah cuba memang betul lah. Dah makin putih kulit hakak. . Uols taknak ke putih cantik sebelum raya ni? Kalau nak jom hakak share dengan uols semua. Komen pm atau tekan link di bio cepat!! 🔥 . #blackheadremoval #kulitputih #kulitcantik #sayajualprodukkecantikan #whiteningskin #produkkecantikan #sayajualmurah #murah2 #jerawatpasir #kulitmulus #kulitlicin #lawa #jomcantik #jerawatbatu #sajat #giveaway #dropship #gebu #blackheads #whitehead #beautydevice #cantik #kulit #callabeautskin #bellaastillah #alifaziz #viral #viralproduk #michaelang #topimerah Смотреть полностью
FIENABEAUTY [PSS|NUMI|SS] Nak kulit cerah luaran dan sihat dalaman ? consume jee #perfectskinsup
Kuantan
0
Nak kulit cerah luaran dan sihat dalaman ? consume jee #perfectskinsuppleme nt . . Nak skin always glowing n cantik ? apply jee #numiserum 😘 . Nak hilangkan parut jerawat / kulit kusam/pori terbuka/kulit kering ? amalkan jee #satissoap 😘 . . Mudah kan ? Nak cantik di Hari Raya nanti tak ? kalau nak komen nak sekarang !!! . . Komen NAK sekarang ! atau whatsapp Nyza : 📲 0199839215 (NYZA) . . #satissoap #perfectskinsupplement #testimonipss #testimonisatissoap #codareakuantan #postageavailable #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #putihdalam2minggu #viral #cantik #jomcantik #igshop #instagram #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #cantiksekelipmata #teamfienabeauty #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran Смотреть полностью
minyakbelacakdiamondgoldmelaka Teringin nak mekap tp kulit byk jerawat❓Kalau pakai foundation teba
0
Teringin nak mekap tp kulit byk jerawat❓ Kalau pakai foundation tebal sekalipun, jerawat pasti nampak jugak😩 So....pentingnya rawat kulit dahulu✔ Bila Kulit dah sihat bebas jerawat,even korang mekap nipis sekalipun pasti dh nmpk cantik 👌 #whatsapp 0102358379 #diamondgoldskincareoriginal #diamondgoldskincare #diamondgold #diamondgoldmelaka #stokisdiamondgoldmelaka #diamondgoldskincareoriginalmelaka #testimonidiamondgoldskincare #duyung #ayerkeroh #bukitbaru #jomcantik #ctdk #paidreviewmalaysia Смотреть полностью
Firmax3 Aku geram sangat dengan kau ni!.Semalam aku dapat satu feedback dari
1
Aku geram sangat dengan kau ni! . Semalam aku dapat satu feedback dari customer yang dia kata dia rasa geram lepas pakai Firmax3 . Mula-mula aku rasa pelik. Aku bukan jual ubat kuat pun sampai dia nak rasa geram . Dia pun kata, dia geram sebab dia lambat sangat dapat tau pasal Firmax3 . Kalau dia tau lama dah, mesti dah berbotol-botol dia guna . Nasib baiklah Firmax3 ni dah pikat hati customer aku tu . Firmax3 ni bawa 1001 kebaikan 1- Menghilangkan jerawat batu 2- Menghilangkan kedutan 3- Menaikkan seri wajah . Rugi la kalau belum cuba Firmax3 ni . Hanya yang serius nak cuba je boleh terus whatsapp aku kat http://firmax3nh.wasap.my/ . Nanti aku bagi tawaran best punya ok? Смотреть полностью
LICIN BERSERI SEPANTAS 14 HARI Aku geram sangat dengan kau ni!.Semalam aku dapat satu feedback dari
1
Aku geram sangat dengan kau ni! . Semalam aku dapat satu feedback dari customer yang dia kata dia rasa geram lepas pakai Firmax3 . Mula-mula aku rasa pelik. Aku bukan jual ubat kuat pun sampai dia nak rasa geram . Dia pun kata, dia geram sebab dia lambat sangat dapat tau pasal Firmax3 . Kalau dia tau lama dah, mesti dah berbotol-botol dia guna . Nasib baiklah Firmax3 ni dah pikat hati customer aku tu . Firmax3 ni bawa 1001 kebaikan 1- Menghilangkan jerawat batu 2- Menghilangkan kedutan 3- Menaikkan seri wajah . Rugi la kalau belum cuba Firmax3 ni . Hanya yang serius nak cuba je boleh terus whatsapp aku kat http://firmax3nh.wasap.my/ . Nanti aku bagi tawaran best punya ok? Смотреть полностью
Ecxhhhhh 22 🐾💋 ..#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #p
0
. . #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfec tskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline Смотреть полностью
FREE BOTOL AIR + SAMPUL RAYA💜💛 Laa, baru sebulan lebih rupanya sis consume #DianzVitamin.  Cepat gila
0
Laa, baru sebulan lebih rupanya sis consume #DianzVitamin . Cepat gila jeragat, jerawat semua hilang! Siap kulit jadi bersih lak tu. Raya sakan lee sis tahun ni! 😉 . . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0105110873 😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #bazaarpaknil #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas Смотреть полностью
minyakbelacakdiamondgoldmelaka Tersalah pilih produk kata nya, 😦 muka jadi kering, gelap dan kusam
2
Tersalah pilih produk kata nya, 😦 muka jadi kering, gelap dan kusam. Alhamdulilah mujur terbuka hati guna kan set trial #DiamondGoldSkincare . Sis ni hati senang je rasa yakin. Awak? Confirm tak nak cuba ke? #whatsapp0102358379 #diamondgoldskincareoriginal #diamondgoldskincare #diamondgold #diamondgoldmelaka #stokisdiamondgoldmelaka #diamondgoldskincareoriginalmelaka #testimonidiamondgoldskincare #duyung #ayerkeroh #bukitbaru #jomcantik #ctdk #paidreviewmalaysia #AgentDiperlukan #dropshipdiperlukan Смотреть полностью
Spa No.1 🇲🇾 👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉
Johor Bahru
1
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION/SULAM BEDAK. BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻❤️OPEN COURSE. ✅Teori dan practical ✅Belajar sampai pandai ✅Coaching 1 to 1 . .WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️ 📲0127990839 📲0127990839 📲0127990839 #eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial #jbeyelashextensions #eyelashextensionsjb #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor #eyelashjb #jomcantik #beautician #lifestylebusiness #dimplebyjulia #dimplecreation #dimplejohor #lesungpipi #dimplecreationjb #sulamlesungpipijb #johorbahru #johor #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor #sulambedakbyjulia #sulambedakjb #whitengningdripjb #sulambedakmurah #eyelashbyjulia Смотреть полностью
Eyelash Extensions Murah Jb 👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉
Johor Bahru
1
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION/SULAM BEDAK. BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻❤️OPEN COURSE. ✅Teori dan practical ✅Belajar sampai pandai ✅Coaching 1 to 1 . .WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️ 📲0127990839 📲0127990839 📲0127990839 #eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial #jbeyelashextensions #eyelashextensionsjb #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor #eyelashjb #jomcantik #beautician #lifestylebusiness #dimplebyjulia #dimplecreation #dimplejohor #lesungpipi #dimplecreationjb #sulamlesungpipijb #johorbahru #johor #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor #sulambedakbyjulia #sulambedakjb #whitengningdripjb #sulambedakmurah #eyelashbyjulia Смотреть полностью
Spa No.1 🇲🇾 👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉
Johor Bahru
0
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION/SULAM BEDAK. BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻❤️OPEN COURSE. ✅Teori dan practical ✅Belajar sampai pandai ✅Coaching 1 to 1 . .WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️ 📲0127990839 📲0127990839 📲0127990839 #eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial #jbeyelashextensions #eyelashextensionsjb #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor #eyelashjb #jomcantik #beautician #lifestylebusiness #dimplebyjulia #dimplecreation #dimplejohor #lesungpipi #dimplecreationjb #sulamlesungpipijb #johorbahru #johor #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor #sulambedakbyjulia #sulambedakjb #whitengningdripjb #sulambedakmurah #eyelashbyjulia Смотреть полностью
Eyelash Extensions Murah Jb 👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉
Johor Bahru
1
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION/SULAM BEDAK. BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻❤️OPEN COURSE. ✅Teori dan practical ✅Belajar sampai pandai ✅Coaching 1 to 1 . .WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️ 📲0127990839 📲0127990839 📲0127990839 #eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial #jbeyelashextensions #eyelashextensionsjb #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor #eyelashjb #jomcantik #beautician #lifestylebusiness #dimplebyjulia #dimplecreation #dimplejohor #lesungpipi #dimplecreationjb #sulamlesungpipijb #johorbahru #johor #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor #sulambedakbyjulia #sulambedakjb #whitengningdripjb #sulambedakmurah #eyelashbyjulia Смотреть полностью
Spa No.1 🇲🇾 👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉
Johor Bahru
0
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION/SULAM BEDAK. BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻❤️OPEN COURSE. ✅Teori dan practical ✅Belajar sampai pandai ✅Coaching 1 to 1 . .WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️ 📲0127990839 📲0127990839 📲0127990839 #eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial #jbeyelashextensions #eyelashextensionsjb #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor #eyelashjb #jomcantik #beautician #lifestylebusiness #dimplebyjulia #dimplecreation #dimplejohor #lesungpipi #dimplecreationjb #sulamlesungpipijb #johorbahru #johor #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor #sulambedakbyjulia #sulambedakjb #whitengningdripjb #sulambedakmurah #eyelashbyjulia Смотреть полностью
Eyelash Extensions Murah Jb 👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉
Johor Bahru
4
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION/SULAM BEDAK. BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻❤️OPEN COURSE. ✅Teori dan practical ✅Belajar sampai pandai ✅Coaching 1 to 1 . .WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️ 📲0127990839 📲0127990839 📲0127990839 #eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial #jbeyelashextensions #eyelashextensionsjb #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor #eyelashjb #jomcantik #beautician #lifestylebusiness #dimplebyjulia #dimplecreation #dimplejohor #lesungpipi #dimplecreationjb #sulamlesungpipijb #johorbahru #johor #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor #sulambedakbyjulia #sulambedakjb #whitengningdripjb #sulambedakmurah #eyelashbyjulia Смотреть полностью
Spa No.1 🇲🇾 👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉
Johor Bahru
1
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION/SULAM BEDAK. BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻❤️OPEN COURSE. ✅Teori dan practical ✅Belajar sampai pandai ✅Coaching 1 to 1 . .WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️ 📲0127990839 📲0127990839 📲0127990839 #eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial #jbeyelashextensions #eyelashextensionsjb #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor #eyelashjb #jomcantik #beautician #lifestylebusiness #dimplebyjulia #dimplecreation #dimplejohor #lesungpipi #dimplecreationjb #sulamlesungpipijb #johorbahru #johor #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor #sulambedakbyjulia #sulambedakjb #whitengningdripjb #sulambedakmurah #eyelashbyjulia Смотреть полностью
Eyelash Extensions Murah Jb 👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉
Johor Bahru
1
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻3D ,12&13MM, RM100 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION/SULAM BEDAK. BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻❤️OPEN COURSE. ✅Teori dan practical ✅Belajar sampai pandai ✅Coaching 1 to 1 . .WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️ 📲0127990839 📲0127990839 📲0127990839 #eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial #jbeyelashextensions #eyelashextensionsjb #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor #eyelashjb #jomcantik #beautician #lifestylebusiness #dimplebyjulia #dimplecreation #dimplejohor #lesungpipi #dimplecreationjb #sulamlesungpipijb #johorbahru #johor #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor #sulambedakbyjulia #sulambedakjb #whitengningdripjb #sulambedakmurah #eyelashbyjulia Смотреть полностью
fgwalet_by_tasha sunatpuasa / makruhpuasa / batalpuasa adabpuasa / doaberbuka / darjatp
0
sunatpuasa / makruhpuasa / batalpuasa adabpuasa / doaberbuka / darjatpuas / rukunpuasa / niatpuasa / hikmhapuasa . . #giftbox #fgwalet #ramadhan #2019 #souvenir #rayaaidilfitri #birthday #confinement #motherdaygift #cabutanbertuah #cenderahati gift chinesenewyear #festival #malaysia #sayajual #special #hadiah #birdnest #birdnestdrink #collagen airsarangburung #fgwaletjengka #fgwaletselangor #fgwaletpenang #fgwaletchemor #fgwaletlabuan #fgwaletkulim #lakukeras #bazaarpaknil natural #jomcantik jomsihat #TeamTashaFgWalet #fgwaletbyfouziahgous . . Direct Whatsapp Team Tasha AGENT SAH FGWALET Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 . . More info follow our Authorized insta : Follow insta @fgwalet_penang_selangor Follow Insta @fgwalet_penang_selangor Follow insta @fgwalet_penang_selangor Смотреть полностью
fgwalet_by_tasha [[ #Tahniah #TeamTashaFgWalet ]]..Si kecik ni .. tk pernah Tasha ti
Pantai Robina Teluk Air Tawar Buterworth
0
[[ #Tahniah #TeamTashaFgWalet ]] . . Si kecik ni .. tk pernah Tasha tinggal . . . P CoD @fgwalet sentiasa bergendong dlm keta sambil drive + BF . . . #samasamafgwalet #healthydihariraya #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletramadhan #fgwaletselangor #fgwaletperak #fgwaletjengka #fgwaletlabuan #TeamTashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil jomsihat #jomcantik naturalbeauty #agentwanted . . Direct Whatsapp Team Tasha AGENT SAH FGWALET Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 . . More info follow our Authorized insta : Follow insta @fgwalet_penang_selangor Follow Insta @fgwalet_penang_selangor Follow insta @fgwalet_penang_selangor Смотреть полностью